Galupy: Unikornisok adventi kalendárium

10 260 Ft
Adóval együtt )
227874_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

A terjedelmes és/vagy nehéz termékek szállítási díja a méret és súly függvényében eltérhetnek.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Varázslatos adventi készülődés a Galupy unikornisokkal!


A szivárványon túl egy csodálatos, patkó alakú szigetcsoport, Galupia terül el, amelynek egyik varázslatos szigete, Elfia különlegesebb a többinél: itt élnek a csillogó arany szarvukról ismert Galupy unikornisok. A dombok, erdők és a kis folyó tarkította szigeten sok-sok kalandban lehet részük a mágikus egyszarvúaknak: például ha elérkezik a tél, készülődhetnek a karácsonyra!

A Galupy adventi naptár garantáltan meséssé varázsolja a kislányok számára az adventi készülődést, hiszen december elsejétől kezdve minden nap egy-egy varázslatos meglepetéssel gazdagodhatnak. A 2 különleges Galupy unikornis figura mellett a kislányok heverőt, fürdőkádat, szánkót, karácsonyfát, kiegészítőket, berendezési tárgyakat és sok-sok matricát találnak, amelyekkel egyedivé varázsolhatják a kis ajándékokat. Mindemellett a doboz egy DIY (azaz csináld magad) koronát is rejt, amellyel a kislányok valódi hercegnőnek érezhetik magukat.

Webáruházunkban további Galupy játékszettek is kaphatók, így ezek összegyűjtésével a gyerekek Galupy-birodalma még több játéktérrel bővülhet.

Csomagolás mérete: 41 x 32 x 6 cm

Tartalom: 2 db Galupy unikornis figura, 1 db fürdőkád, 1 db heverő, 1 db karácsonyfa, 1 db szánkó, kiegészítők, matricák és még sok más.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek