Szeretettel üdvözöljük a ejatekok.hu oldalán!

Cégünk* ügyfelei részére teljesít megrendeléseket, internetes értékesítési felületen keresztül. Emellett rendelkezünk üzlethelyiséggel is, így a legtöbb webáruházzal ellentétben, a kiszállítás mellett van lehetőség személyes átvételre is. Valamint több modellt tartunk készleten, így van lehetőség a helyszínen megtekinteni az üzletünkben lévő termékeket.

Termékeink:

Gyermek játékok, jelmezek, iskolaszerek és kiegészítők.

Főbb márkáink:

A kirakóiról és társasjátékairól híres Ravensburger, a Disney plüssjátékok, a játék- és modellautókat gyártó SIKU és Bburago, a Zapf babák, a kreatív és oktató játékokat gyártó SES, a 4M tudományos- és fejlesztőjátékok, a sportszereket, strandjátékokat és autómodelleket gyártó Mondo Toys, vagy a készségfejlesztő, logikai-oktató játékokat forgalmazó Thinkfun.

2008-óta folyamatosan fejlődnek weboldalaink és kínálatunk. Áraink országos szinten a legkedvezőbbek között vannak, emellett folyamatos akciókkal is kedveskedünk vásárlóinknak.

Amennyiben termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatban kérdésed lenne, kérjük, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Fontosnak tartjuk továbbá, hogy termékeink eredetiek és garanciálisak.

Üdvözlettel:

a ejatekok.hu csapata

*Az Exin Kft., más termékek forgalmazásával is foglalkozik. A gyermek játékok mellett napszemüvegeket, karórákat, ékszereket, cipőket és ruházatot, étrend-kiegészítőket, valamint sportszereket, okosórákat és gpseket is értékesítünk. További webáruházainkat az alábbi linkeken érhetik el.