Goo Jit Zu: Deep Goo Sea nyújtható akciófigura - Foogoo

5 895 Ft
Adóval együtt )
220506_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

A tenger fenekén, ahol már a mélytengeri agyaras hal sem jár... élnek a Goo Jit Zu Deep Goo Sea hősök! A különböző tengeri teremtmények ihlette akciófigurák nemcsak azért különlegesek, mert zselés testük összenyomható, hanem azért is, mert különleges anyagtöltettel rendelkeznek, valamint nyújtható és csavarható végtagjaiknak köszönhetően képesek akár méretük háromszorosára is megnyúlni. A bajnokok nyúlékony testükkel harcolnak a gonosztevők ellen, összenyomva pedig hatalmas izmaik is megmutatkoznak. Ebben a csomagban a fejjel támadó Foogoo található.




A nyújtható akciófigurák amellett, hogy különböző izgalmas jelenetek főszereplőivé válhatnak, stresszoldó játékként is használhatók - hiszen nincs is jobb egy stresszes iskolai nap vagy a doktor néninél való hosszú várakozás közben megmenteni a Goo Jit Zu hősökkel a világot.

Webáruházunkban további Goo Jit Zu Deep Goo Sea hősök is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az egész hősbrigádot összegyűjthetik.

Csomagolás mérete: 16,5 x 5,5 x 24,5 cm

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek