Goo Jit Zu: Deep Goo Sea csata szett - Ice Blast Blazagon vs. Horriglow

7 580 Ft
Adóval együtt )
220512_E

Termék elérhetőség:  Üzletben.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:

Leírás

A tenger fenekén, ahol már a mélytengeri agyaras hal sem jár... élnek a Goo Jit Zu Deep Goo Sea hősök, akik csak arra várnak, hogy egy izgalmas csatában összemérjék erejüket! A különböző tengeri teremtmények ihlette akciófigurák nemcsak azért különlegesek, mert zselés testük összenyomható, hanem azért is, mert különleges anyagtöltettel rendelkeznek, valamint nyújtható és csavarható végtagjaiknak köszönhetően képesek akár méretük háromszorosára is megnyúlni. A bajnokok nyúlékony testükkel harcolnak egymás ellen, összenyomva pedig hatalmas izmaik is megmutatkoznak. Ebben a csata szettben a jéggel támadó Ice Blast Blazagon és röntgencsontokkal támadó Horriglow rejlik.




A nyújtható akciófigurák amellett, hogy különböző izgalmas jelenetek főszereplőivé válhatnak, stresszoldó játékként is használhatók - hiszen nincs is jobb egy stresszes iskolai nap vagy a doktor néninél való hosszú várakozás közben megmenteni a Goo Jit Zu hősökkel a világot.

Webáruházunkban további Goo Jit Zu Deep Goo Sea akciófigurák és csata szettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az egész hősbrigádra is szert tehetnek.

Csomagolás mérete: 24,5 x 6,5 x 30 cm

Tartalom: 2 db Goo Jit Zu akciófigura.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek