Jurassic Park: Velociraptor figura

9 100 Ft
Adóval együtt )
211269_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

A Jurassic Park világában lépten-nyomon dinoszauruszok csatájába botlik az ember, hiszen bármelyik bokorban rejtőzhet egy ragadozó. Ez a Velociraptor figura pedig igazán gyors és veszélyes. A dinó figurán található gombbal különböző akciók indíthatók, a támadás 3 fokozatban lehetséges, amely közben a fenevad fény- és hanghatásokat is ad. A bestia olyan, mintha a Jurassic Park sorozatból szaladt volna ki, mozgatható testrészei, színei és mintája még valósághűbbé teszi. A Jurassic World Facts alkalmazást letöltve, és a dinó figurán található rejtett kártyát beszkennelve végignézhető, ahogyan életre kel a fenevad.

A játékfigura segítségével a gyerekek visszajátszhatják a Jurassic Park egyes jeleneteit, de újakat is kitalálhatnak, ezáltal fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. A játék remek ajándék dinórajongó gyerekeknek.

Webáruházunkban további Jurassic World figurák is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók), így a gyerekek akár az egész dinócsapatot összegyűjthetik. A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.

Csomagolás mérete: 21 x 19 x 6 cm

Tartalom: A játék elemmel működik (3 X AG13). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek