Schleich: Tehénmosó állomás 42529

16 800 Ft
Adóval együtt )
227151_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Tiszta tehén, boldog farmer!


Akár ez is lehetne a szlogenje a Schleich Farm World kollekciójába tartozó tehénmosó állomásnak, amelynek segítségével a gyerekek elsajátíthatják a szarvasmarha-tisztítás csínját-bínját.

A dobozban minden megtalálható, ami boci-pancsihoz szükséges. Ha a gazda beterelte a szarvasmarhákat a karámba, csak meg kell nyomnia a szivattyút, és a víz máris előbukkan a csőből. A jószágok ezalatt egy forgó, vízelvezető tányéron álldogálnak, hogy minden oldalról hozzájuk férhessen a farmer. A forgó kefe segítségével pedig aztán tényleg patyolattiszták lesznek az állatok.

A gazda figura karjai és lábai mozgathatók, a tartály pedig valóban megtölthető vízzel. A dobozban további kiegészítők is rejlenek.

A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy az elemek pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény vagy tárgy egyes vonásait.

Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.

Csomagolás mérete: 23,5 x 29 x 11,5 cm

Tartalom: Tartalma: 1 db farmer, 1 db tehén, 1 db borjú, 1 db vasvilla, 1 db szénabála, 5 db kerítéselem, 1 db kapu, 1 db tehénkefe, 1 db kefetartó, 1 db mosóállomás forgó tányérral, 1 db tömlő, 1 db pumpa permetező funkcióval.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek