Carrera First: Mancs őrjárat versenypálya - Chase és Rocky

19 280 Ft
Adóval együtt )
208005_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Chase és Rocky készen állnak a futamra!

A Carrera First: Mancs őrjárat Ready for Action versenypályája csak arra vár, hogy a kis rajongók birtokba vegyék és szédületes futamokat rendezzenek. Az C típusú elemmel működő autópálya igényes kidolgozású, kialakításának köszönhetően pedig már a 3 éves gyerekek is élvezettel játszhatnak vele. A szett a gyártótól már jól megszokott Carrera minőség mellett az egyszerűség és könnyű kezelhetőség jegyében készült.

A nyolcast formáló versenypálya kapcsos megoldásának köszönhetően könnyen összerakható és szétszedhető, a masszív támasztékok pedig növelik a pálya stabilitását. A csomagban emellett 2 db 1:50-es méretarányú kisautó is megtalálható, amelyek sofőrjei - Chase és Rocky - pont úgy néznek ki, mintha a képernyőről léptek volna a gyerekszobába. A kisautók mágnessel és kontakt fékkel vannak felszerelve, amelyek biztosítják a pályához való jobb tapadást. Vigyázz, kész, rajt! Vajon melyik Mancs őrjárat karakter nyeri majd meg az autóversenyt?

A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.

A termék súlya csomagolással együtt: kb. 1,4 kg
A pálya méretei: kb. 93 x 45 cm
Csomagolás mérete: 50 x 30 x 7 cm

Tartalom: 1 db Rocky autó, 1 db Chase autó, 2 db egyenes szakasz, 1 db tápegység, 2 db sebességvezérlő, támaszok, korlátok, használati utasítás. A játék elemmel működik (4 X LR14). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek