Építsd magad rugalmas versenypálya - 102 db, dinó

5 360 Ft
Adóval együtt )
228402_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Vigyázz, kész, rajt! Versenyezni remek dolog.


A szabadon kombinálható építőelemekből - a porcos szerkezet révén – olyan jobbra-balra csavarható, rugalmas, zökkenőmentes egyedi pálya építhető a térben, amin körbe-körbe lehet versenyezni, akár egy hullámvasúton. Ráadásul ezen az építsd magad rugalmas versenypályán dinó autók száguldoznak, miközben villódznak a fények. Sőt mit több, az autók a pálya szerkezete miatt nem esnek le arról. Vajon ma melyik színű autóhoz van kedve a lurkóknak? Mivel az autó váza cserélhető, még megunni sem lehet őket.




Az építés számtalan lehetőséget rejt magában, így minden alkalom más és más. Mindegyik pályaelem egyik felén egy mélyedés, másik felén egy bütyök található. A pályát úgy lehet felépíteni, hogy az egyik elemen lévő bütyköt bele kell nyomni a másik elem hátulján lévő mélyedésbe.

Csomagolás mérete: 35 x 26 x 7 cm

Tartalom: 96 db építőelem (24 db zöld, 24 db világoskék, 24 db sötétkék, 24 db piros), 1db 350mAh / 3,7V Li-on újratölthető akkumulátor, 1db USB kábel, 1 szett matrica, 1db autóváz, 2 db cserélhető autóváz. A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek