Roo Crew ECO: Pénztárgép fénnyel és hanggal

7 200 Ft
Adóval együtt )
172040_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Kártya vagy készpénz?


Minden kisgyerek imádja nézni, hogyan dolgoznak a kasszások. Ez az újrahasznosított anyagokból készült, hangokat adó és világító kassza és a hozzá tartozó rengeteg kiegészítő egészen biztosan vidámmá varázsolja a játékidőt, ráadásul a játék közben fejlődik a picik szociális érzéke, mélyül a szülő-gyerek kötődés. A pénztárgépbe építve egy működő számológép is található, így a gyerekek a számokkal és az alapvető matematikai műveletekkel is megismerkedhetnek.

Csomagolás mérete: 24 x 13 x 37 cm

A Roo Crew egy innovatív márka felelősségteljes, globális gondolkodású családok számára, akik törődnek a jövővel és fontosnak tartják a környezet megóvását. A termékek egy Eco Wood fantázianévre keresztelt anyagból készülnek, amely újrahasznosított műanyag, növényi származékok és gyanta keveréke. Ezek a fenntartható „műanyagból” készült termékek a fából készült játékokhoz képest tartósabbak, szálkamentesek, moshatóak, és az idő múlásával nem fakulnak, nem kopnak.

Tartalom: 1 db pénztárgép, 1 db vonalkódolvasó, 1 db kosár, 1 db tej, 1 db kakaó, 1 doboz süti, 1 doboz keksz, 1 db hitelkártya, 6 db érme, 6 db játék papírpénz.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek