Monopoly: Új kiadás

13 720 Ft
Adóval együtt )
35820_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-6 játékos

Leírás

Szeretsz kereskedni, üzletelni, egyezkedni, érvelni és egyezségekre jutni? Ha igen, akkor ez a felfrissült Monopoly játék pont neked való! 1935-ös megjelenése óta töretlen a népszerűsége. Nézd át a szabályzatot, tervezz és vásárold meg a leggyümölcsözőbb Ingatlant, mielőtt lecsap rá valamelyik ellenfeled. Majd add el őket olyan áron, amin szeretnéd, alkudozz, vitatkozz, egyezkedj a legelőnyösebb feltételekért, tűzd ki és érd el céljaid. Ha szeretnéd, vigyél csődbe másokat és légy a Monopoly Királya! Ki nem szeretné ezt? A népszerű Monopoly játék most új csomagolással és bábukkal. A klasszikus figurákon kívül, mint a kalap, kutya, hajó vagy autó választhatsz olyanokat is, mint a pingvin, kacsa, tyrannosaurus vagy macska.





Az ÚJ Monopoly játék



  • Jól ismert társasjáték gyerekeknek és felnőtteknek 8 éves kortól
  • Stratégiai gondolkodásra és üzleti alapokra tanít
  • Az új Monopoly négy új bábuval
  • Maximum 6 játékos részére




Játék szabályai:


A játékosok a START mezőre helyezik bábuikat, használják a kockát és haladnak körbe a pályán. A mezők mutatják azokat az Ingatlanokat, amiket megvásárolhatnak a játékosok és kis házakat vagy nagy Hoteleket építhetnek rájuk. A játékosok szedhetnek bérleti díjat utánuk, Meglepetés -vagy Szerencsekártyákkal fűszerezhetik a játékot. Továbbá pénzhez juthatnak a START mezőn való áthaladással. A legtöbb likvid vagy Ingatlanba fektetett pénzzel rendelkező játékos nyer.

Tartalom: 8 db figura, 28 db tulajdoni lap kártya, 16 db esély kártya, 16 db jótékonysági alap kártya, 32 db zöld ház, 12 db piros hotel, 2 db dobókocka, pénzcsomag, 1 db sebesség kocka, játékleírás

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek