Magyar népmesék - Hetedhét mese kiegészítő

6 840 Ft
Adóval együtt )
104516_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-6 játékos

Leírás

Megérkezett a Magyar népmesék társasjáték Hetedhét mese kiegészítője! Bújjatok a magyar népmesék szereplői közül a kedvenceitek bőrébe, hogy sikerrel járjatok egy mesében! A társaitok tarisznyájában a nélkülözhetetlen hamuban sült pogácsa bujkál, amiből időnként esztek egyet, hogy legyen erőtök az izgalmas kaland során. Az induláskor egy hasznos tárgyat birtokoltok, ami a segítségetekre lesz. Útközben barátokkal találkozhattok, akiktől varázstárgyakat vagy jó tanácsokat kaphattok, de vigyázzatok! Találkozhattok olyan ellenségekkel is, mint a hétfejű sárkány! Teljesítsétek a feladatokat és tegyetek jót másokkal, így járhattok sikerrel! Gyűjtsétek össze ti a leghamarabb a varázstárgyakat!

A Magyar Népmesék - Hetedhét mese kiegészítő rengeteg újdonságot tartalmaz, többek között egyedi fafigurákat, új mesehősöket és új kártyapaklit. A kiegészítő csak az alapjátékkal együtt játszható, ami megvásárolható webáruházunkban.

Csomagolás mérete: 17 x 5 x 3 cm

Tartalom: 7 db meselap, új mesehősök és tárgyak, 2 pakli kártya, 4 db egyedi fafigura, 1 db dobókocka, üvegkavicsok, 1 db játékszabály.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek