Kutyavilág társasjáték

17 350 Ft
Adóval együtt )
115058_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-6 játékos

Leírás

Pillantsatok be a kutyák életébe!



Sokan gondolkodnak rajta, hogy vajon milyen lehet kutyának lenni... a Kutyavilág társasjátékkal viszont ki is próbálhatjátok! A történet úgy kezdődik, mintha egy animációs filmbe cseppennénk: 6 különböző kutya meglóg otthonról, hogy új kalandokat keressenek. Az utcán azonban kemény az élet, élelmet kell szerezni, és a sintér elől is menekülni kell.

A játék célja az, hogy összegyűjtsünk, és el is ássunk a véletlenszerűen kiosztott telephelyek egyikén 3 darab csontot. Csontot szerezhetünk az étteremben, találhatunk a kukában, vagy jutalmul is kaphatjuk, ha sikeresen kézbesítünk egy újságot. A játékot színesíti, hogy a játékosok, vagyis a különböző kutyák meg is küzdhetnek egymással, és lassíthatják is egymást néhány jól elhelyezett pisikoronggal.

A játékmenet pont annyira bonyolult, hogy a gyerekek is meg tudják tanulni, de a felnőttek is élvezzék. Igazi családi szórakozást nyújtó társas.

A játék nagyon szép grafikával rendelkezik, és a dobozban igényesen kidolgozott kutyafigurák várják, hogy a gyerekek játsszanak velük 1-2 partit.

Átlagos játékidő: 40 perc

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek