Silent Planet kártyajáték

3 440 Ft
Adóval együtt )
178158_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-6 játékos

Leírás

Sss! Csendet kérünk, a Silent Planet kártyajáték során ugyanis tilos megszólalni. Vajon kibírjátok?
A játékosok kooperatívan játszanak az űr vákuumában, a céljuk az, hogy megfelelő számú csapatot állítsanak össze. Ám ez nem egyszerű. Ki kell ismerni a játékostársak logikáját, méghozzá úgy, hogy közben egy szót sem szólnak, a kommunikációs csakis nonverbális módon engedélyezett.

Élvezetes, izgalmas, kooperatív kártyajáték vidám grafikával, amihez azért egy kis szerencse sem árt.

Átlagos játékidő: 15 perc

Tartalom: 55 db kártya, játékszabály.


Csendet kérünk, kezdődik a játék! Ez azért ritkán hangzik el egy kártyaparti elején, a Silent Planet alatt azonban kifejezetten tilos hangosan kommunikálni egymással. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ez a szülőknek a legjobb hír, de a gyerekek is élvezni fogják, na meg észrevétlenül megtanulják a nonverbális kommunikáció alapjait.

Na de mi a játék célja? Nem más, mint összeállítani közösen egy vagy több ütőképes csapatot, ami képes szembeszállni a gonoszokkal. A játék kezdetén kiosztjuk a kártyákat, a játékosok pedig a saját szabályrendszerük alapján sorba rendezik a kártyát, felfedve néhányat, ami esetleg támpontot adhat. Sokat azért nem érdemes felfordítani, mert azok a lapok nem vehetnek részt a játékban. Alapvetés, hogy akitől húznak, az egyáltalán nem kommunikálhat. A másik két (vagy több) játékosnak kell megvitatni, melyik kártyát fedik fel – és mindezt beszéd nélkül.

Az elején persze még nincs tétje, melyik lapot választjuk, az asztalra lehelyezett sorozat azonban csak akkor számít ütőképes csapatnak, ha azonos, vagy teljesen különböző számú űrlényekből áll. Ahogy haladunk előre a partiban, egyre inkább megismerjük a másik játékos logikáját, de a lapok és ezzel együtt a lehetőség is fogy.

Az első játszma tökéletes káosz volt sok nevetéssel, de a negyedik-ötödik kör után már egész szép eredményeket értünk el, és kiismertük a másik logikáját. Nem kell ettől a játéktól világmegváltást várni, de vidám unaloműzőnek tökéletes választás, A grafika pedig abszolút felfelé húzza az értékelést, rég láttam már ilyen cuki űrlényeket.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek