Tornádó riadó társasjáték

7 980 Ft
Adóval együtt )
203187_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-4 játékos

Leírás

Egy játék, amelyben a tornádó tényleg beszippantja a bárányokat? Igen!

Ki lesz az a bátor hős, aki megmenti a bárányokat a tornádó elől? A játék célja az, hogy 4 bárány közül 2-t sikeresen a karám mögé helyezzetek, ám ez korántsem zökkenőmentes: a tornádó elől menekülve az ijedt bárányoknak kerítéseket és egyéb akadályokat kell megkerülniük, de akár a titkos föld alatti alagúton át is megtehetik a karámig vezető utat.




Akkor sincs minden veszve, ha a tornádó felkapja a báránykát, mert ha elég bátrak vagytok, még mindig van lehetőségetek megmenteni őket. Sőt, a döntéseitek kihatással lesznek a többi játékosra is. Gyorsaság, logika és szerencse egyvelege szükséges a győzelemhez.

Vigyázz, ott jön a tornádóóó! És ez a tornádó bizony fel tudja kapni az ártatlan báránykákat, hogy messzire repítse őket! Vajon el tudjátok kapni őket a levegőben? Vidám, látványos, izgalmakkal teli családi játék, amely garantáltan feldobja a délutánt. A játékosok számától függően más-más szabályokkal játszható.

Csomagolás mérete: 32 x 27 x 13,5 cm

A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.


A Tornádó riadó egy olyan társas, ami egyszerre logikai és ügyességi – na meg ráadásként a szerencsére is szükség van a győzelemhez, úgyhogy mindennek lehet nevezni, de unalmasnak nem. A szabályok egyszerűek, mégis kellően összetettek ahhoz, hogy igenis megdolgoztassa az alsós korosztály agytekervényeit újra és újra, a tornádó pedig hatalmas mókafaktort ad a játékhoz.

A játékosok szabadon mozoghatnak a pályán, eldönthetik, hogy a négy bábujuk közül melyikkel lépnek, így adott a lehetőség egy kis taktikázásra is – már ha nem szól közbe egy tornádó. Egy igazi, elemmel működő forgószél, amely nem egy apró darab. Látványos, és egy pillanat alatt beszippantja az ártatlan szöszbárányokat. Ha még a levegőben elkapjuk a jószágokat, akkor nem kell visszatenni őket a kezdőpozícióba, de az elkapáshoz valóban szükség van a gyorsaságra, nem egyszerű megfogni a barikat, és nem tudni, melyik irányban köpi ki a forgószél. A kerítések lehetővé teszik, hogy blokkoljuk a tornádó mozgását, de arra is használhatjuk, hogy akadályozzuk a többi játékost.

A játéktábla grafikája szép, erős és vastag kartonból készült, a tornádó is egy masszív darab, a szöszbárányok pedig valójában kis szöszgombócok, hogy kellően magasra repülhessenek.

Plusz pont a játéknak, hogy az első-másodikos korosztály is tudja már önállóan játszani, de kellően izgalmas ahhoz, hogy időnként a szülők vagy a nagyszülők is becsatlakozzanak egy-egy partira. A játékmenet viszonylag rövid, 10-15 percnél biztosan nem tart tovább egy kör. Remek választás első „gondolkodós” társasjátéknak, és jó bevezető a nyitott „világú” társasok népes táborába.

Tartalom: A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek