Adventerra Games: Föld mentőakció! társasjáték

4 800 Ft
Adóval együtt )
205470_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
4-7 játékos

Leírás

Az Adventerra Games Föld mentőakció! társasjátéka egy manapság igencsak égető problémára, a globális felmelegedés témakörére épít. Amióta feljegyzések készülnek Földünk hőmérsékletéről, napjainkban mérik a legmelegebbet, ezért a környezetei problémák megoldásához, a globális felmelegedés lassításához és az éghajlati katasztrófa megelőzéséhez a játékosoknak együtt kell működniük.

A játék során a játékosoknak egységesíteniük kell erőforrásaikat, hogy megmentsék a Földet. Nehezítő tényező, hogy minden egyes körrel szorul a hurok, ugyanis egyre emelkedik a hőmérséklet. A csomagban található kártyák a felmelegedés fő okait és a lehetséges megoldásokat jelenítik meg. A játékosoknak ezeket kell egymás között cserélgetniük, hogy a globális problémák a lehető legjobban és leggyorsabban orvosolhatók legyenek. Azonban arra is kell ügyelniük, hogy a megoldás megvalósításához elegendő pénzzel rendelkezzenek. Vajon sikerül megmenteni a bolygót, mielőtt katasztrófába torkollna a helyzet?

Játékidő: kb. 45 - 90 perc
Csomagolási méret: 28 x 23 x 4 cm

Tartalom: 87 db megoldási kártya, 57 db feladatkártya, 1 db tábla, 3 db dobókocka, 1 db korong, bankjegyek, használati utasítás

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek