Szendergő hercegnők 2: Habcsók-hadművelet társasjáték

6 025 Ft
Adóval együtt )
223632_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

A terjedelmes és/vagy nehéz termékek szállítási díja a méret és súly függvényében eltérhetnek.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
2-5 játékos

Leírás

A hercegnők élete nem csak játék és mese...


A Szendergő hercegnők 2: Habcsók-hadművelet társasjátékban a hercegnők felébredtek, és már úton vannak a kastélyuk felé, hogy visszatérjenek a hercegnőkhöz illő hétköznapokhoz... igen ám, de még nem érkezett el a "boldogan éltek, amíg meg nem haltak" ideje, ugyanis a hazafelé vezető úton a hercegek bajba kerültek. Így hát hercegnőkként fel kell kerekednetek, hogy a balszerencsés hercegek megmentésére siessetek!

A játék során a soron következő játékosnak elsőként dobnia kell a dobókockával, majd az eredmény függvényében kell kártyákat felhúznia vagy paklit adnia a szomszédjának. Ezt követően - tetszőleges sorrendben - az akciókártyák kijátszása következik (pl. egyenletalkotással mentőtárs elvétele; szendergő hercegnők felébresztése azonos értékű számkártyákkal; tetszőleges kártya választása a pakliból egy bűbájkönyv kijátszásával; vagy egy herceg megmentése). Végül pedig a számkártyák és a bűbájkönyvek maga előtt történő elhelyezése következik. Ahhoz, hogy a játékos megmentsen egy herceget, ki kell játszania egy hercegnőt és egy hozzá tartozó mentőtársat. Indulhat a hercegmentő hadművelet?

A Szendergő hercegnők 2 játékosan vezeti be a gyerekeket a matematikai műveletekbe, és szinte észrevétlenül ismerteti meg velük a valószínűségszámítás mikéntjét.

Átlagos játékidő: kb. 20 perc

Tartalom: 40 db számkártya (1-10-ig, mindegyikből 4 db), 12 db hercegnő, 10 db herceg, 2 db segédlet, 6 db varázstörpe, 5 db csiki-csuki-boszi, 5 db szendergőfűz, 4 db bűbájkönyv, 10 db mentőtárs, 6 db lovag talppal, 1 db egyedi dobókocka.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek