Sárkányok társasjáték

7 535 Ft
Adóval együtt )
229572_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-6 játékos

Leírás

Süt a nap, fúj a szél, nincs jobb alkalom egy kis sárkányreptetésre.


Ebben a játékban mindenki együtt dolgozik, hogy minden sárkány a levegőben maradjon. Felváltva játssz ki kártyákat és egyeztess más játékosokkal, hogy az időből egyikőtök se fogyjon ki! Ha az utolsó homokszem is lepereg, egy sárkány lezuhan.
Kihíváskártyák kijátszásával a játék tovább nehezíthető.

Játssz ki az összes sárkánykártyát a pakliból, és mindenki nyer!

Játékmenet:
Bizonyosodjatok meg arról, hogy mindenki érti a szabályokat, mivel a játék során nem lesz lehetőségetek szünetet tartani!
A játék elején állítsátok talpra a fehér homokórát. Ekkor nézhetitek meg a kártyáitokat. A kezdőjátékostól indulva mindenki felváltva játszik. A körödben játssz ki egy lapot magad elé. Fordítsd meg a kijátszott kártya ikonjával megegyező homokórát. (Ha az oldalára van állítva, akkor állítsd talpra úgy hogy a homok felül legyen.) A köröd végén húzz egy kártyát a húzópakliból és a tőled balra ülő játékos következik.
A nagy finálé
Amikor a húzópakli elfogyott, közeledtek a sárkányműsor végéhez. Itt az idő a nagy fináléra! Az összes kártyát ki kell játszanotok, de a homokórát nem fordíthatjátok meg! A műsor ezen a pontján korlátozott időtök lesz a maradék kártya kijátszására. Ha kijátszottátok az összes kártyát, akkor mindenki nyert, de ha idő előtt egy vagy több homokóra is kifogyott, akkor ellenőrizzétek le a pontszámokat és próbálkozzatok újból. Ezt a műsor most nem volt olyan különleges.

A játék végén az alapján tudjátok meg, hogy a közönség mennyire élvezte a műsort, hogy összesen hány kártya maradt a húzópakliban és a játékosok kezében.

Átlagos játékidő: 10 perc

Tartalom: 6 db homokóra, 53 db sárkánykártya, 12 db kihívás kártya,1 szabályfüzet

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek