Bűvös kulcsok társasjáték

11 795 Ft
Adóval együtt )
230598_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-4 játékos

Leírás

Irány a bűvös Kulcsok erdeje!


A meseerdő királya rengeteg emléket halmozott fel uralkodásának ideje alatt, ezek közül pedig a legkedvesebbeket elzárta egy kincsesládába... a ti feladatotok, hogy megtaláljátok a Kulcsok erdejében a ládát nyitó kulcsot! De jobb lesz, ha szemfülesek vagytok, mert a bűvös rengeteg hamis kulcsokat is rejt!

A játéktábla összeállítását és a kulcsok elhelyezését követően kezdődhet is a játék. A játékosok az óramutató járása szerint követik egymást. A soron következő játékosnak dobnia kell a kockákkal, kiválasztani közülük egyet, és lépni a dobott számnak megfelelően. Ezután a játékos két dolgot tehet: ha van még kockája, újra dob, vagy kihúz egy kulcsot, így megpróbálhatja kinyitni a kincsesládát. Ha a kulcs valódi, a láda feltárul, ha hamis, akkor a keresgélés folytatódik.

A játék során a játékosok emlékköveket is gyűjtenek (mindegyik kulcs eltérő számú emlékkővel gazdagítja a játékosokat). A játék akkor ér véget, ha valaki összeszedte a győzelemhez szükséges emlékköveket ami - a játékosok számától függően - 15, 13 vagy 11.

A játék gyors, izgalmas, valamint könnyen tanulható, tökéletes választás a mesék kedvelőinek.

Átlagos játékidő: 15-20 perc

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek