Unique Eyes: Bűvös szemű baba szépségszalonnal

18 890 Ft
Adóval együtt )
201396_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Hol szépülhetnek meg a Unique Eyes babák? Hát egy szépségszalonban!

A bűvös szemű babát most egy szépségszalonba kísérhetik el a lányok, hogy ügyes kezű fodrászt varázsoljanak belőle. A készletben egy igényesen kidolgozott fésülködőasztal és rengeteg részletgazdag kiegészítő vár arra, hogy a kis baba-hajszobrász birtokba vegye őket. Ha egy másik baba ellátogat ebbe a fodrászatba, gyönyörű frizurával ülhet vissza az ágyra vagy a polcra.




A szépségszalonban olyan, szépségápoláshoz nélkülözhetetlen kiegészítők teszik még izgalmasabbá a játékot, mint a hajszárító, a fésűk és körkefe, különböző kozmetikumok tégelyei, hajsütővas és persze egy-egy papírmagazin a vendégeknek.

A csomagban található baba sárga tüll szoknyát, fehér felsőt és edzőcipőt visel. Derékig érő, hullámos vörösesbarna haja van, ami könnyedén fésülhető. Végtagjai mozgathatóak, így a kezébe tehető a hajszárító vagy a fésű. Ollókat és fésűket előkészíteni, indulhat a nagy hajformázás!

A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége, mindemellett megismerkedhetnek a fodrászok munkájával.

Baba mérete: 25 cm
Csomagolás mérete: 14 x 40 x 39 cm

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek