Barbie, a film: Barbie szörfös készlet

11 510 Ft
Adóval együtt )
220911_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Barbie és Ken imádja a nyarat, a tengerpartot és a szörfözést!


Az élőszereplős Barbie film karakterei most Barbie babák formájában lopják be magukat a rajongók és a gyűjtők szívébe. A Ryan Gosling, Margot Robbie és más színészek által játszott szereplők ihlette babák a filmben látotthoz hasonló megjelenéssel varázsolják el úgy a gyerekeket, mint a felnőtteket.

Barbie_The_Movie_556.jpg
A Barbie, a film Szörfös készletekben rejlő babák szuper csini fürdőruhában és szörfdeszkával a kezükben csak a tökéletes hullámot várják.

Ebben a dobozban a barna hajú Barbie baba található, aki vidám, stílusos és színes szörfdeszkáját magánál tartja, hogy bármikor készen állhasson a Malibu Beach hullámainak meglovagolására. A trendi fürdőruhát viselő, több ponton hajlítható baba mellett a készletben egy kiskutya és további tematikus strandkiegészítők is találhatók, amelyek segítségével a gyerekek akkor is izgalmas nyári kalandokat élhetnek át, ha kint épp esik az eső. A baba nem áll meg magától.

Webáruházunkban további Barbie, a film termékek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így bárki felépítheti a Barbie-film világát - méghozzá otthon.
A színek és a díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.

Csomagolás mérete: 20,5 x 32,5 x 6 cm

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek