Nenuco Sára interaktív baba kiegészítőkkel

17 785 Ft
Adóval együtt )
220620_E

Termék elérhetőség:  Üzletben.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:

Leírás

Figyelem, anyuka kerestetik Sára babának!


Ez az interaktív, Nenuco Sára névre hallgató, imádnivaló játékbaba csak arra vár, hogy egy szerető kislány örökbe fogadja és gondoskodjon róla.

A baba 11 különböző funkcióval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően olyan, mint egy igazi csecsemő: megetethető és megitatható a csomagban található evőeszközök és cumisüveg segítségével, összepiszkítja a pelusát, sőt, ki is pirosodik a popója a pelustól. Az imádnivaló csöppség valódi könnyeket sír, meg lehet fürdetni, buborékot fúj, a cumit a szájába téve pedig lehunyja a szemeit.




Az imádnivaló, rózsaszín bodyt és sapkát viselő baba kezei és lábai mozgathatók, így a gyerekek ráültethetik a bilire, fürdetés közben pedig az ölébe tehetik kedvenc gumikacsáját. A boldog anyukák magukba szívhatják az aranyos baba illatát is - hiszen a gyerekek olyan hamar felnőnek, így minden pillanatot ki kell használni a picike Sárával.

A játék fejleszti a fantáziát és a képzelőerőt. A „kis anyukák” babájuk gondozásával a felnőttek világát utánozhatják szerepjáték által, így sokat tanulnak a felelősségvállalásról, a szeretetről, önállóságról és a gondoskodásról.
A csomagolás újrahasznosítható anyagokból készült. A termék színe és kivitelezése eltérhet a képen láthatótól.

Csomagolás mérete: 40 x 47 x 15 cm

Tartalom: 1 db baba, 1 db sapka, 1 db pelenka, 1 db cumisüveg, 1 db cumi, 1 db bili, 1 db előke, 1 db tálka, 1 db kanál, 1 db fürdőkacsa.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek