Crayola Creations: Arany színű ékszerkészítő szett

5 255 Ft
Adóval együtt )
212796_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás


A Crayola Creations Arany színû ékszerkészítõ szettjével a kislányok igazán ízléses kiegészítõket alkothatnak maguknak vagy barátnõiknek. A csomagban található különbözõ színû, ugyanakkor harmonizáló gyöngyökbõl, a stílusos medálból, a téglalap alakú, írással díszíthetõ díszekbõl és a matricákból elegáns, minden kor divatjához alkalmazkodni képes karkötõk, nyakláncok, sõt, egy pár fülbevaló is készíthetõ.
A készletben a gyöngyök és medálok mellett elasztikus fonalat, kapcsokat és fülbevalóalapot is találnak a gyerekek, amelyekkel akár 12 egyedi kiegészítõ is összeállítható. Az elkészült ékszerek viselésével garantáltan a suli sztárjai lesznek a büszke alkotók.

Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, bevezeti õket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti õket az önkifejezésben.

Az elasztikus fonal összhossza: 7,31 méter
Csomagolás mérete: 28 x 15 x 4 cm


A termékcsaládról:


A Crayola Creations főleg a tiniknek és a kicsit nagyobb kislányoknak nyújt élményt. A termékek közt találhatók ékszerkészítő, divattervező és kézműves szettek is, így mindenki megtalálja azt a művészeti formát, ami igazán közel áll hozzá. A Crayola Creations készletek kiváló minőségűek, ezáltal tartós használati tárgyak készülnek belőlük.

Crayola. Megbízhatóság, minőség, biztonság, tartósság.

Tartalom: Többféle színű gyöngyök, 2 db kapocs, 1 db medál akasztóval, 3 db téglalap alakú dísz, 9 db laposgyöngy, 1 pár fülbevaló, 2 db szövetkarkötő, elasztikus fonal (hossza: 7,31 méter), 1 db matricalap, 1 db használati útmutató.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek