Crayola Extra 8 darabos kimosható zsírkréta

1 415 Ft
Adóval együtt )
97096_E

Termék elérhetőség:  Üzletben.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

crayola_utlraclean.jpg

Alkossatok, rajzoljatok, színezzetek kedvetekre!


Kreativitásotoknak semmi sem szabhat határt, még a rajzlap széle sem! Fessétek össze a bútort, a falat, a ruhád, anyát, esetleg apát, ezúttal nem lesz belõle problémátok!

A Crayola színei könnyen kiszedhetõek, lemoshatóak, csak egy nedves rongyra lesz szüksége a takarítási feladatokat elvégzõ személynek!
Rajzra fal!
A csomagolás mérete: 17 x 12 x 2 cm


A termékcsaládról:


A Crayola Ultra-Clean Washable termékcsalád még a többi hasonló termékhez képest is könnyebben eltávolítható a különbözõ ruhanemûkbõl, felületekrõl, ennek ellenére vibráló, élénk színnel alkothatnak a gyerekek. Az Ultra-Clean Washable termékek nem tartalmaznak mérgezõ anyagokat, így használatuk biztonságos. A termékcsaládban zsírkréták, filctollak és tubusos festékek találhatók.

A színek széles választéka alkotásra, új technikák kipróbálására és a kreatív énjük felfedezésére ösztönzi a gyerekeket. A Crayola kínálatában különbözõ formájú és vastagságú írószerek találhatók, hogy minden korosztály megtalálja a számára legalkalmasabbat. Az alkotás segíti az érzelmi intelligencia, az önismeret és az empátia fejlõdését.

Crayola. Megbízhatóság, minõség, biztonság, tartósság.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek