Crayola Mini Kids: Gyermek kötény alkotáshoz

4 470 Ft
Adóval együtt )
188142_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás


Amikor a gyerekek festenek, elkerülhetetlen, hogy összemaszatolják - többek közt - magukat, de a Crayola Mini Kids festõköpennyel kivédhetõ, hogy sérüljenek és foltosak legyenek a ruhák. A köpeny hosszú ujjú és tépõzárral látták el a hátulján, hogy egyszerû legyen a fel- és levétel. Csak bele kell bújni, és máris lehet alkotni. A köpeny tisztítása egyszerû.

Óvodás korú gyerekeknek ajánlott.

Csomagolás mérete: 17 x 2 x 23 cm

A termékcsaládról:

A Crayola Mini Kids termékek már 1 éves kortól biztonsággal használhatók. Az írószerek tömzsik és könnyen megfoghatók, kifejezetten a pici kezek számára tervezték őket. A Mini Kids termékek nem tartalmaznak mérgező anyagokat, és a még nagyobb biztonság érdekében az írószerek hegye lekerekített. Bőrről, ruháról és egyéb felületekről könnyen eltávolíthatók, ennek ellenére élénk, vibráló színekkel alkothatnak a legkisebbek is.

A színek széles választéka alkotásra, új technikák kipróbálására és a kreatív énjük felfedezésére ösztönzi a gyerekeket. A Crayola kínálatában különböző formájú és vastagságú írószerek találhatók, hogy minden korosztály megtalálja a számára legalkalmasabbat. Az alkotás segíti az érzelmi intelligencia, az önismeret és az empátia fejlődését.

Crayola. Megbízhatóság, minőség, biztonság, tartósság.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek