Crayola: Tompahegyű, lemosható filctoll - 24 db-os

4 645 Ft
Adóval együtt )
190953_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás


Ne, oda ne rajzolj! De miért is ne? A lemosható Crayola filctollakat pofonegyszerű letörölni a lemosható felületekről, így a gyerekek valóban kiélhetik kreativitásukat. Sőt, a bőrről is egyszerűen lejön, úgyhogy tényleg nincs mitől tartani.

A Crayola filctollak vége nem kopik, nem szálasodik és nem szárad ki. A csomagban 24 darab jó minõségű, tompahegyű filctoll található.

Ha a termékeket a gyermek véletlenül a szájába veszi vagy összemaszatolja magát, aggodalomra semmi ok, hiszen a Crayola termékek nem tartalmaznak veszélyes vagy káros anyagot.

Csomagolás mérete: 19 x 27 x 3 cm


A termékcsaládról:


A Crayola filctollak vége nem kopik, nem szálasodik és nem szárad ki, a színeik pedig vibrálnak. Egyenletes fedést biztosít. Hamar megszárad a papíron, így nem kell tartani az elmaszatolódástól. A filctollak vége különösen strapabíró, ellenáll a nagyobb igénybevételnek is.

A színek széles választéka alkotásra, új technikák kipróbálására és a kreatív énjük felfedezésére ösztönzi a gyerekeket. A Crayola kínálatában különböző formájú és vastagságú írószerek találhatók, hogy minden korosztály megtalálja a számára legalkalmasabbat. Az alkotás segíti az érzelmi intelligencia, az önismeret és az empátia fejlődését.

Crayola. Megbízhatóság, minőség, biztonság, tartósság.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek