Crayola: Create and Color pasztell rajzkészlet - 65 db-os

8 850 Ft
Adóval együtt )
212811_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

crayola_alap.jpg

Pasztell színek minden mennyiségben!


Olykor megesik, hogy nem az élénk és kihívó, hanem a lágyabb pasztell színekre van szükség egy-egy filctollal rajzolt kép elkészítése során. A Crayola Create and Color pasztell rajzkészlete épp erre lett kitalálva. A szett összesen 65 elemet tartalmaz, köztük különbözõ, pasztell árnyalatú filctollakat, színezõket és játékos feladatlapokat, matricákat, valamint egy hordozható tárolódobozt.

A filctollak hegyei rajzolásra és színezésre egyaránt alkalmasak, végük nem kopik, nem szálasodik és nem szárad ki, ezáltal hosszú ideig használhatják majd õket a gyerekek. A csomagban található feladatlapok és színezõk remek unalomûzõ elfoglaltságok lehetnek a borongós délutánokon, vagy ha sokáig kell várni a doktor néninél. A praktikus, fogantyúval rendelkezõ tárolódoboznak köszönhetõen a gyerekek bárhová magukkal vihetik a szettet.

Ha a rajzeszközöket a lurkó véletlenül a szájába veszi vagy összemaszatolja magát, aggodalomra semmi ok, hiszen a Crayola termékek nem tartalmaznak veszélyes vagy káros anyagokat.

Csomagolás mérete: 23 x 28 x 1 cm


A termékcsaládról:

A Crayola filctollak vége nem kopik, nem szálasodik és nem szárad ki, a színeik pedig vibrálnak. Egyenletes fedést biztosít. Hamar megszárad a papíron, így nem kell tartani az elmaszatolódástól. A filctollak vége különösen strapabíró, ellenáll a nagyobb igénybevételnek is.

A színek széles választéka alkotásra, új technikák kipróbálására és a kreatív énjük felfedezésére ösztönzi a gyerekeket. A Crayola kínálatában különbözõ formájú és vastagságú írószerek találhatók, hogy minden korosztály megtalálja a számára legalkalmasabbat. Az alkotás segíti az érzelmi intelligencia, az önismeret és az empátia fejlõdését.

Crayola. Megbízhatóság, minõség, biztonság, tartósság.

Tartalom: 25 db filctoll, feladat- és kifestőlapok, matricaívek, 1 db tárolódoboz.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek