Crayola Color Wonder: Őskor színező készlet

4 135 Ft
Adóval együtt )
212832_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás


Ki mondta, hogy csak a régészek és a mesék szereplõi élhetnek át õskori kalandokat?


A Crayola Color Wonder: Õskor színezõkészletével a gyerekekre 18 oldalnyi, dinoszauruszokat mókás szituációkban ábrázoló színeznivaló vár, amit kedvükre tölthetnek meg különbözõ színekkel. A színezõhöz 4 darab filctoll is tartozik, amelyek - a maszatmentes alkotás jegyében - nem hagynak foltot a bõrön, a különbözõ szöveteken vagy a bútorokon, csak a készletben található speciális papíron.

A színezõkészlet fejleszti a gyerekek finommotorikáját, szem-kéz koordinációját, valamint képzeletét, fantáziáját és kreativitását is. Remek választás, ha sokáig tart az utazás vagy várni kell a doktor néninél.

Oldalak száma: 18
Csomagolás mérete: kb. 23 x 29 x 2 cm


A termékcsaládról:


A Crayola Color Wonder termékek valóban csodálatosak, ugyanis a festékek csakis a Color Wonder termékcsaládhoz tartozó papírlapokon és felületeken látszanak, minden más felületen átlátszóak – ezáltal garantált a maszatmentesség. Ebbõl adódóan utazáshoz is tökéletes választás.

A színek széles választéka alkotásra, új technikák kipróbálására és a kreatív énjük felfedezésére ösztönzi a gyerekeket. A Crayola kínálatában különbözõ formájú és vastagságú írószerek találhatók, hogy minden korosztály megtalálja a számára legalkalmasabbat. Az alkotás segíti az érzelmi intelligencia, az önismeret és az empátia fejlõdését.

Crayola. Megbízhatóság, minõség, biztonság, tartósság.

Tartalom: Színezőlapok, 4 db filctoll.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek