Crayola: Mini mintázó filctoll készlet - 16 db

3 245 Ft
Adóval együtt )
213327_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás


Hogyan lehet még különlegesebbé tenni egy sormintát?


Hát úgy, ha menõ szimbólumokból áll össze egésszé! A Crayola Mini mintázó 16 különbözõ színû filctollat tartalmazó készletével a gyerekek kedvükre nyomdázhatnak. A filctollak más-más mintájú heggyel rendelkeznek, így a kicsik szívecske, hangjegy, tappancsnyom, pizza, emoji és még sok más mintából válogathatnak.

A filctollakat pofonegyszerû letörölni a lemosható felületekrõl, így a gyerekek valóban kiélhetik kreativitásukat. Sõt, a bõrrõl is egyszerûen lejönnek, úgyhogy tényleg nincs mitõl tartani. A Crayola filctollak vége nem kopik, nem szálasodik és nem szárad ki, így a lurkók sokáig élvezhetik a velük való játékot.

Ha a filctollakat a kicsi véletlenül a szájába veszi vagy összemaszatolja magát, aggodalomra semmi ok, hiszen a Crayola termékek nem tartalmaznak veszélyes vagy káros anyagokat.

Csomagolás mérete: 11 x 28 x 2 cm


A termékcsaládról:


A Crayola filctollak vége nem kopik, nem szálasodik és nem szárad ki, a színeik pedig vibrálnak. Egyenletes fedést biztosít. Hamar megszárad a papíron, így nem kell tartani az elmaszatolódástól. A filctollak vége különösen strapabíró, ellenáll a nagyobb igénybevételnek is.

A színek széles választéka alkotásra, új technikák kipróbálására és a kreatív énjük felfedezésére ösztönzi a gyerekeket. A Crayola kínálatában különbözõ formájú és vastagságú írószerek találhatók, hogy minden korosztály megtalálja a számára legalkalmasabbat. Az alkotás segíti az érzelmi intelligencia, az önismeret és az empátia fejlõdését.

Crayola. Megbízhatóság, minõség, biztonság, tartósság.

Tartalom: 16 db filctoll.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek