Crayola: Művésztoll neon zsírkrétával

17 685 Ft
Adóval együtt )
220632_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Festés zsírkrétával? Miért is ne?


A Crayola Művésztoll készletével a gyerekek valódi Picassoknak érezhetik magukat, hiszen a készletben található stílusos, egyszerűen használható olvasztótoll és Crayola zsírkréták segítségével gyönyörű, neon színben pompázó viaszfestményeket kreálhatnak.

Az alkotáshoz a kis művészeknek nincs más dolguk, mint a kiválasztott, kicsomagolt zsírkrétát darabokra törni, belehelyezni a tollba, bekapcsolni a szerkentyűt, majd 30-60 másodperc múlva (amikor a szín egyenletesen elkezd folyni) a papírra pingálni a pöttyöket, csíkokat és más alakzatokat - bármit, amire csak a kreativitásuk ösztönzi őket. Az olvasztótollat egyenesen, hegyével a papír felé kell tartani alkotás közben, valamint ügyelni kell arra, hogy a kupak le legyen zárva. A maximális olvasztó hőmérséklet elérését zöld LED-fény jelzi.




A dobozban 3 gyakorlólap is helyet kapott, amelyen a gyerekek az alkotás előtt gyakorolhatják a művésztoll használatát: a csíkozást, pöttyözést, a hullámvonalak és geometrikus formák, valamint egy aranyos unikornis és egy delfinkornis kifestését.

A Művésztollat egyszerű Crayola márkájú zsírkréták olvasztására tervezték. Használatát a részletes, magyar nyelvű használati útmutató segíti.

Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek kézügyességét, kreativitását, képzeletét és fantáziáját. Segítségével a festés egy teljesen új dimenziója nyílik meg az alkotni vágyó lurkók előtt. A készlet remek ajándék lehet a zsírkrétával és festékkel festeni, színezni szerető gyerekek számára.

Csomagolás mérete: 30 x 30 x 7 cm

Tartalom: 1 db állvánnyal ellátott Crayola olvasztótoll, 3 db papírlap, 8 db neon színű zsírkréta, 1 db adapter, 1 db viaszkaparó, használati útmutató.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek