Shimmer 'n Sparkle: Batikolós divattervező játékszett

12 820 Ft
Adóval együtt )
224013_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Egyedi kiegészítőtervezés és -készítés mesterfokon!


A Cra-Z-Art Shimmer n Sparkle Batikolós divattervező játékszettel a kis divattervező-jelöltek egyedi, színes, batikolt kiegészítőket készíthetnek maguknak vagy barátnőiknek. A dobozban minden megtalálható, ami egy hajgumi és egy kendő megfestéséhez szükséges: egy festőegység, 4 tasak festékpor, 4 cseppentős flakon, 12 befőttesgumi, egy madzag, egy hajgumi, egy kendő és egy műanyag tasak.

A mellékelt használati utasítás és az illusztrált, festési technikákat bemutató útmutató segítségével a gyerekek egyszerűen elkészíthetik a dekoratív kiegészítőket, amelyek a suliban, az edzésen de akár a strandon is hasznos társakká válhatnak. Szivárvány, csíkos, shibori, telitalálat... bármelyik technikát is választják a kis alkotók, az egyedülálló, trendi eredmény garantált.

Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, valamint bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti őket az önkifejezésben.

Csomagolás mérete: 28 x 36 x 7 cm

Tartalom: 1 db festőegység, 4 tasak festékpor (4 gramm), 4 db cseppentős flakon, 12 db befőttesgumi, 1 db madzag, 1 db hajgumi, 1 db kendő, 1 db műanyag tasak, használati utasítás, festési technikák útmutató.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek