Harry Potter: Wizarding World játékszett - Szükség szobája

9 495 Ft
Adóval együtt )
186510_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Mi történik, ha a Roxfort diákjainak egy titkos helyre van szükségük? Feltárul a Szükség Szobája!

Harry Potter világának rajongói mágikus kalandokat élhetnek át a Wizarding World Magical Minis Szükség Szobája játékkészlettel. A 2 az 1-ben funkcióval rendelkező varázslatos helyszínmakettel és az exkluzív 8 cm-es Hermione Granger és Ron Weasley figurákkal, patrónusaikkal és párbaj figurájukkal a fiatal boszorkányok, varázslók és muglik is újraalkothatják kedvenc Harry Potter jeleneteiket.

Az egyik oldalon bejárati ajtóval, a másik oldalon pedig Dumbledore seregének szobájával ellátott, részletesen kidolgozott szoba a kalandok tökéletes helyszíne. A figurák végtagjai mozgathatók, varázslópozícióba állíthatók, így megidézhetik Hermione kék színű, áttetsző vidráját és Ron Jack Russell Terrier patrónusát! Emellett Hermione és Ron a párbajbábu ellen gyakorolhatják a varázslást. A szoba átalakítása egyszerű: csak fel kell fordítani a kandalló panelt, hogy feltáruljon a rejtett dolgok szobája, amelyben különböző matricák idézik az ikonikus helyiség berendezését (pl. volt-nincs szekrény).

A játék lehetőséget teremt a könyvek és filmek jeleneteinek újrajátszására, de a gyerekek akár új történeteket is kitalálhatnak, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.

A játékkészlet kombinálható más Harry Potter Magical Minis készletekkel (külön kaphatók), így a gyerekek akár az egész varázslóvilágot is felépíthetik.

A figurák mérete: 8 cm
Csomagolás mérete: 23 x 9 x 23 cm

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek