Crayola: Modellező gyurma készlet eszközökkel

12 525 Ft
Adóval együtt )
188103_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás


Egy gyurmacsodához minõségi formázóeszközök is kellenek!


A Crayola Modellezõ gyurma készlettel számtalan kreatív figurát alkothatnak meg a gyerekek, amelyeken a csomagban található formázó eszközök segítségével még a legapróbb részleteket is ki lehet dolgozni. Ebben az óriás gyurmakészletben nyújtó, formázók és különféle eszközök (összesen 74 darab) segítik a kicsik munkáját. Pillangó készüljön? Esetleg kisnyuszi? Kerüljön ajtó és ablak a gyurmaházikóra? Csak a gyerekeken múlik!

A játék remekül fejleszti a finommotorikát, a kreativitást és a fantáziát - na meg melyik kisgyerek ne szeretne gyurmázni?

Csomagolás mérete: 38 x 3 x 31 cm


A termékcsaládról:

A Crayola gyurmák lehetõséget biztosítanak a gyerekeknek arra, hogy kibontakoztassák tehetségüket a szobrászat területén is. A gyurmák magas minõségûek és nehezen száradnak ki, hogy a kicsik újra és újra megalkothassák álmaikat.

A színek széles választéka alkotásra, új technikák kipróbálására és a kreatív énjük felfedezésére ösztönzi a gyerekeket. A Crayola kínálatában különbözõ formájú és vastagságú írószerek találhatók, hogy minden korosztály megtalálja a számára legalkalmasabbat. Az alkotás segíti az érzelmi intelligencia, az önismeret és az empátia fejlõdését.

Crayola. Megbízhatóság, minõség, biztonság, tartósság.

Tartalom: 24-féle modellező gyurma (17 grammos kiszerelésben), 3 db formázókés, 12 db formavágó, 2 db gyurmanyújtó, 8 db öntőforma, 1 db ötletfüzet, 1 db gyurmázó alap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek