Magic Twisty virgonc kukac - többféle

1 215 Ft
Adóval együtt )
211446_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Unalmas a bűvésztrükk-repertoár? A Magic Twisty virgonc kukaccal a leendő szemfényvesztők, vagy egyszerűen a barátokat és a családot elkápráztatni vágyók olyan trükköket tanulhatnak és mutathatnak be, amelyek lenyűgözik majd a nézőket.




A trükközés első lépéseként a puha anyagból készült, átlátszó damilon lógó kukacot a csíptető segítségével a nadrág övtartójához kell erősíteni, ezután pedig már csak az ügyességen, a képzeleten, és nem utolsósorban a kukactulajdonos kezeinek mozgatásán múlik, hogy a huncut állatka milyen formában kel majd életre. Egyik kézből a másikba másszon? Az ujjak között tekergőzzön? Esetleg egy pálca körül gyűrűzzön? A lehetőségek széles tárháza csak a kis bűvészen és a kitartásán múlik! Ha a gyerekek a mutatványok mestereivé szeretnének válni, akár versenyt is rendezhetnek maguk között, így gyorsan kiderülhet, hogy ki tudja a leglátványosabb mozgásokra rábírni új „házi kedvencét".

A játék koordinált mozgások végrehajtására ösztönöz, így remekül fejleszti a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt.

A termék többféle változatban kapható (tigris, zebra, kígyó, flamingó és feketepárduc ihlette színvilággal). A feltüntetett ár 1 darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.

A kukac hossza: kb. 20 cm
Csomagolás mérete: 10 x 15 x 2 cm

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek