Little Live Pets: Snowie, az interaktív barika

15 990 Ft
Adóval együtt )
228339_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

A terjedelmes és/vagy nehéz termékek szállítási díja a méret és súly függvényében eltérhetnek.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

A legcukibb sétáló bárány kerek e világon!


Snowie, a Little Live Pets interaktív kisbáránya alig várja, hogy a gyerekek gondoskodjanak róla - na meg hogy megsétáltassák. Az imádnivaló bárányka úgy mozog, és pontosan olyan hangokat hallat, amilyeneket egy igazi bari is.

Ha a gyerekek megetetik a cumisüvegéből, és megölelgetik pihe-puha bundáját, különböző reakciókkal hálálja meg kis gazdája törődését. A nyakörv és a póráz segítségével a lurkók egy sétát is tehetnek a báránykával a gyerekszobában, vagy épp a nappaliban - hiszen a mozgás nagyon fontos, legyen szó kisgyerekről, vagy kisbárányról. A barika több mint 25 hangot és reakciót ad.

A játék bárány kidolgozása igényes és részletgazdag, testének egyes részei szuperpuha anyagból készültek, ezáltal Snowie ölelésre csábítja boldog tulajdonosait. Segítségével a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük, ráadásul sokat tanulhatnak a felelős állattartásról, az önállóságról és a gondoskodásról.

Csomagolás mérete: 23,5 x 23 x 13,5 cm

Tartalom: 1 db interaktív sétáló bárány 1 db póráz, 1 db cumisüveg. A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek