Rumini: A szétszakadt térkép kártyajáték

4 345 Ft
Adóval együtt )
44787_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
fiúk számára
Hányan játszhatják?
2-4 játékos

Leírás

Térkép nélkül hamar elveszünk a tengeren. Segíteni kell Rumininak összeilleszteni a szétszakadt térkép darabjait, hogy mielőbb megtalálhassa a varázseszközöket. A Rumini: A szétszakadt térkép egy izgalmas kártyajáték, amelyben a szerencse mellett sokkal inkább a taktikázás és a jó megfigyelőkészség kap szerepet.

És hogy hogyan is kell játszani?
Először is szükség lesz egy asztalra, ahol van elég hely, mivel a térképdarabkák - a szabályok betartásával - bármilyen alakzatban lehelyezhetők. A játékos célja az, hogy megszerezze a szükséges varázstárgyakat, de ehhez sok agyalásra és némi szerencsére is szükség van. A lapkákat csak meghatározott módon lehet lehelyezni, és figyelni kell arra is, hogy akadályozzuk a többi játékost. És ha ez még nem elég, a szerencsekártyák módosíthatják a szerencsénket - de vigyázat, jól meg kell gondolni, hogy felhúzzuk-e, mert sokszor csak a saját dolgunkat nehezítjük meg vele.

A játék remekül fejleszti a logikát és a stratégiai gondolkodást. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánlott, garantáltan élvezni fogja mindkét korcsoport.

Tartalom: Varázseszköz-kártyák (térképrajzoló, fordító víz, látcső, látószelence, kalap,vascsöppentő, hírharang, hangfogó), térképkártyák (hajó, sziget, cápa, világítótorony), hajóablak-kártyák, kincskártyák, bazárkártyák.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek