Dixit 8: Harmóniák társasjáték kiegészítő

6 965 Ft
Adóval együtt )
111745_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
3-6 játékos

Leírás

A Dixit 8 - Harmóniák kiegészítő a 2010-ben díjat nyert Dixit társasjátékhoz használható. A doboz 84 gyönyörű, nagy méretű kártyát tartalmaz, amelyeken Paul Echegoyen lélegzetelállító grafikái jelennek meg. A festményeken a harmonikus, szürreális életképek mellett a zenének is nagyobb tér nyílik, ez a csodás szintesztézia pedig fokozza a játékélményt. A legújabb kiegészítővel megint újabb stílus és egy újfajta hangulat költözik a Dixitbe.

A játékszabály a korábbiakhoz képest semmit sem változott: mindenki kap a kezébe hat darab nagyméretű kártyát, rajtuk festményekkel. A kezdőjátékos kiválaszt a kezében levők közül egyet, kitalál hozzá egy mondatot, kifejezést, szókapcsolatot, amely a képre jellemző, de mégsem túl nyilvánvaló. Mindenki más is kiválaszt egy képet a kezéből, amelyre szerinte illik az adott mondat. Majd felfedjük a lapokat, és a mesélőn kívül mindenki szavazhat, hogy melyik képet választotta a mesélő.

A játék fejleszti a képzeletet, a kreativitást, a fantáziát, valamint az asszociációs és kommunikációs készséget. Ideális választás baráti vagy családi összejövetelekre.

A Dixit 8 Harmóniák, a Dixit társasjáték kiegészítője önálló játékként is játszható, de csak kártyákat tartalmaz, így érdemes az alapjátékkal együtt játszani!

Átlagos játékidő: 30-60 perc
Csomagolás mérete: 12 x 4 x 28 cm

Tartalom: 84 db kártya

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek