Tomy: építs Johnny traktort!

15 725 Ft
Adóval együtt )
118561_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Johnny traktor csak arra vár, hogy összeszereljék!

A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket. A Tomy: Johnny traktor készlettel a kisfiúk igazi ezermesterek bőréve bújva megépíthetik Johnnyt, a zöld játéktraktort. A járgány 16 alkatrészből áll, a csomagban pedig egy elemmel működő fúró is található, így a gyerekek könnyedén egymáshoz erősíthetik az elemeket. Az elektronikus szerszámnak köszönhetően a játék végtelenszer össze- és szétszerelhető, így a kis szakik igazán jól begyakorolhatják az autószerelés fortélyait.

A szántók csak arra várnak, hogy a kis mezőgazdasági járművel megműveljék őket, így az összeszerelés után indulhat is a tili-toli. A kukorica- vagy a repceföld felszántása legyen az első?




A szett kiváló minőségű, strapabíró anyagból készült, így a gyerekek sokáig élvezhetik a vele való játékot. Az elemek nagy méretének köszönhetően a legkisebbek is biztonságosan használhatják.

A játék fejleszti a legkisebbek finommotorikáját, szem-kéz koordinációját, problémamegoldó készségét, és szabálykövetését, ami az első években kifejezetten fontos fejlesztendő terület.




A játék működéséhez 2 db AA 1,5V-os elem szükséges, amit a csomagolás tartalmaz.
Csomagolási méretek: kb. 30 x 20 x 22 cm

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek