Trefl: Kis felfedező oktató társas - Óra

2 305 Ft
Adóval együtt )
146807_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1-2 játékos

Leírás

Az Óra egy oktató kirakójáték, amellyel a gyermekek megtanulhatják leolvasni az analóg és a digitális órákat, illetve azt, hogy különböző cselekvések hogyan kapcsolódnak a nap különböző időszakaihoz. A játék rajzokon mutatja be egy óvodás átlagos napját (a gyermekek számára ismerős tevékenységeket), amely megkönnyíti a tanulást. A kirakó segít a tervezőkészség és az események időrendi sorrendbe rakásának fejlesztésében.
Kiváló segítség a tanuláshoz, fejleszti a szókincset, segít gyakorolni a beszédet egy adott témáról, felkelti a gyermekek kognitív kíváncsiságát, fejleszti a vizuális memóriát és a motoros készségeket.

A Kis Felfedező játéksorozat 3-5 év közötti gyerekeknek szánt oktató játékok gyűjteménye. Mindegyik játék úgy készült, hogy egyszerre oktató és szórakoztató is legyen, a gyerekek így tanulás közben is remekül szórakoznak. Webáruházunkban a gyártó több oktatójátéka is megtalálható.

Tartalom: 16 kirakódarab (egy tevékenység és a vonatkozó időt mutató óra) 1 db nagy óra mozgatható mutatókkal 1 db játékszabály játékötletekkel

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek