Fisher-Price: Óriás tanuló xilofon

15 250 Ft
Adóval együtt )
200433_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Megérkezett a megunhatatlan klasszikus legújabb változata, a tanuló xilofon, ami egyszerre hangszer és húzható játék. Ez az extra nagy interaktív játékxilofon 8 különböző színű világító gombot kapott, amelyek több mint 60 dalt, hangot és kifejezést indíthatnak be miközben a baba zenél. Ha a csöppségnek közlekedni támadna kedve, magával is húzhatja a kerekeken guruló hangszert.

Az intelligens fokozatok technológia segítségével a játék a kicsi fejlődésével együtt változik. A dalok és kifejezések megtaníthatják az ábécét, a számokat, a formákat és sok minden mást. Sőt ezzel a hangszerrel több nyelven is muzsikálhatnak a gyerekek, a földgömb gomb segítségével a nyelv is állítható lengyel, magyar, cseh, szlovák vagy angol közül lehet választani.

A játék több területet is fejleszt: a hangok és a fények fejlesztik az audio és vizuális érzékeket. A gombok és interakciók az ok-okozati összefüggéseket mutathatják meg a kicsiknek. A húzható hangszerrel való közlekedés pedig az egyensúlyt fejlesztheti.

Csomagolás méretei: 48 x 11 x 27 cm

Tartalom: A játék elemmel működik (3db AA (R6) Carbon Zinc). Az elemeket megtalálod a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek