GaGaGu: Puha foglalkoztatókönyv - Tigris

4 330 Ft
Adóval együtt )
203103_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

A GaGaGu puha foglalkoztatókönyv a babák több érzékszervét is megmozgatja. A könyvecske kétoldalú, mindegyik lapja kontrasztos színekkel és mintákkal, különböző textúrák felhasználásával készült, ezáltal változatos látási és tapintási élményt nyújt a legkisebbeknek.

A könyv egyik oldalán különböző anyagból készült hímzett állatok láthatók. A másik oldalon kerek, plüss, susogó betéttel ellátott fedelek teszik lehetővé a csecsemő egyik kedvenc játéka, a „kukucs" játszását. A fedeleket felnyitva előbukkan az ábrázolt állatok eledele, így a könyvecske nem csak a legkisebbeknek, hanem a nagyobb gyerekeknek is új tudással szolgálhat.

A játék nagyon könnyű, és kifejezetten apró kezekre lett tervezve. Egyszerűen tárolható, ideális játszótárs a séták, utazások során. Nem tartalmaz műanyag elemeket, szalagok segítségével rögzíthető a kiságyhoz vagy babakocsihoz.
A termék kombinálható más GaGaGu játékokkal, amelyek elérhetők webáruházunkban.

Mérete kihajtogatva: 15 x 60 cm

A GaGaGu egy a csecsemőkre gondolva létrehozott márka, multiszenzorikus játékok kollekciója, amelyek támogatják a fejlődést az élet első hónapjaiban, csak a szükséges ingereket szolgáltatva. Lehetővé teszi a gyermeknek a belépést a különböző textúrák, színek, hangok és motorikus kihívások világába. A fekete-fehér színvilág és a karakteres minták serkentik az apróságok látó érzékszervét, az erős színhangsúlyok pedig vonzó elemet jelentenek a valamivel idősebb gyermekek számára is, így a játék a gyermekkel együtt „nő”.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek