Tooky Toy: Számolni tanulok! fa játékszett

3 420 Ft
Adóval együtt )
223920_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Tanuljunk számolni színes hasábokkal!


A Tooky Toy Számolni tanulok! fa játékszettjével a gyerekek játékosan, tapasztalati úton ismerkedhetnek a számokkal, azok értékével és a különböző műveletekkel. Ráadásul a számok bontásának elsajátításához mi sem lehetne hasznosabb tevékenység, mint a "szőnyegezés", azaz különböző színű és hosszúságú színes rudakból kirakni az adott számot - ehhez pedig tökéletes eszköz lehet a készlet!

A dobozban 1-től 10-ig találhatók különböző színű, fából készült rudak, valamint a négy alapműveletet (összeadás, kivonás, szorzás, osztás) jelölő kis kockák, amelyekkel a gyerekek különböző műveleteket rakhatnak ki. A játékkockák egyik oldalán számok, másik oldalán a számok neve szerepel angol nyelven. A tárolóként szolgáló fa alaplapon minden rúdnak megvan a maga helye, így a gyerekek akár annak segítségével is gyakorolhatják a matematikai műveleteket.

A játékszett segíti a gyerekek számfogalmának kialakulását, valamint fejleszti a kicsik matematikai készségeit. Az elemek minőségi fából készültek, így a készlet jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára.

Csomagolás mérete: 22 x 22 x 2,3 cm

Tartalom: 23 db fa hasáb, 1 db fa alaplap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek