Headu: Írni tanulok! - magyar nyelvű

6 480 Ft
Adóval együtt )
224244_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Hogy írod azt, hogy alma?


Az írástanulás bizony nem egyszerű feladat... A Headu Írni tanulok! magyar nyelvű játékkészlete azonban hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyerekek gyorsabban, eredményesebben és mindenekelőtt játékosan sajátítsák el a betűvetés fortélyait.

A játék 3 lépésben segíti a gyerekek írástanulását : a lurkóknak először - a megfelelő szókirakós házikót igénybe véve - a leírandó szó jelentését ábrázoló képet kell összeilleszteniük puzzle darabokból. Ezt követően a betűlapkákból kirakhatják a szót, végül pedig a csomagban található letörölhető filctollal lemásolhatják azt az erre kijelölt helyre.

Mint minden tanulási folyamatnál, itt is érdemes a fokozatosság elvét megtartani, és a 3 betűből álló szavaktól eljutni a több-betűs szavakig. A szavak között olyan egyszerű, gyerekek számára ismert kifejezések szerepelnek, mint a majom, a banán, az autó, a hajó, a méz, a tök és még sok más.
A készlet magyar nyelvű szavakat és a magyar ábécé betűit tartalmazza.

A játék többek között segíti a rész-egész viszony fogalmának megértését, valamint fejleszti a gyerekek asszociációs készségét, finommotorikáját, szem-kéz koordinációját, logikáját, illetve megfigyelő- és koncentrációs készségét is.

A készlet a Montessori-elvekre épül, ezáltal jó választás az alternatív pedagógiai irányzatokat előnyben részesítő családok számára.

Csomagolás mérete: 25 x 21 x 7 cm

Tartalom: 3 db szókirakós házikó, 72 db mozgatható betű, 3 db tábla, 1 db letörölhető filctoll, 18 db különböző méretű kirakós, használati útmutató.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek