Sam, a tűzoltó: Venus 2.0 tűzoltóautó Penny figurával

14 530 Ft
Adóval együtt )
227013_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Tűzoltás Pennyvel és a Venus 2.0-val!


A Sam, a tűzoltó animációs sorozat kis rajongói garantáltan imádni fogják ezt a Venus 2.0 tűzoltóautót, amellyel eljátszhatják a magasra csapó lángok ellen folytatott legizgalmasabb küzdelmeket. A dobozban rejlő, igényesen kidolgozott tűzoltóautó mellett egy Penny figura is rejlik, aki alig várja, hogy segítsen a bajbajutottakon.




A tűzoltó a drón segítségével a magasból könnyen meglelheti a tűz fészkét, így még gyorsabban száguldhat a helyszínre. A járgány nyitható ajtókkal és vontatókötéllel rendelkezik, belsejében pedig minden megtalálható, ami a mentéshez szükséges lehet (pl. poroltó, szerszámok, vödör, sisak). A tűzoltóautó szirénája és fényei gombnyomásra aktiválódnak, a tartály tetején lévő forgatható vízágyúból pedig a vizet imitáló lövedékek a lángok közé lőhetők.
A figura végtagjai mozgathatók, feje forgatható, törzse dönthető.

A járgány és a figura segítségével a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. A játék tökéletes ajándék a Sam, a tűzoltó kis rajongóinak.

Csomagolás mérete: 26 x 16,5 x 16,5 cm

Tartalom: 1 db tűzoltóautó, 1 db Penny figura, vízlövedékek, szerszámok, drón és további kiegészítők. A játék elemmel működik (2 X AA). Az elemeket megtalálod a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek