Smoby: Tefal konyha és mosókonyha

49 035 Ft
Adóval együtt )
202746_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Házimunkára fel!

Főzni, mosni, takarítani... A Tefal konyhával és mosókonyhával a kicsik is belekóstolhatnak a házvezetésbe: főzhetnek, moshatnak, vasalhatnak vagy sepregethetnek. A gyerekek megtanulhatják, hogyan kell használni ezeket az eszközöket, és persze köztudott, hogy a szerepjátékok segítik az otthoni segítségnyújtással kapcsolatos szokásrendszer kialakításának fontosságát, mindemellett fejlesztik a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét is.




A készletben számos játékelem (pl. a mosáshoz mosópor, a vasaláshoz vasaló, a főzéshez játékedények, a takarításhoz pedig seprű és lapát) teszi vonzóvá a szórakozást, így a gyerekek hosszú órákat töltsenek a Smoby készlettel. Itt mindig van mit csinálni!

Teljes magassága: kb. 100 cm
A pult magassága: kb. 50 cm
A konyha méretei: kb. 64 x 87 x 50 x 100 cm

Tartalom: Takarító szett ( seprű, lapát), 2 db ruhaakasztó, gőzgombos vasaló, mosófolyadék, mosópor, 4 db csésze, 3 db kávékapszula, 9 db evőeszköz, 2 db tányér, serpenyő, fazék (indukciós főzőlapra helyezéskor hangot ad ki), fedél, étel, ital. A játék elemmel működik (2 x 1,5 V). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek