Sevi: Fa játék konyha szett - 16 db-os

24 000 Ft
Adóval együtt )
207036_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

A Sevi fából készült játékkonyha szettjével a kicsik igazi szakácsoknak érezhetik magukat. Az igényesen kidolgozott, színes, modern játékkonyhában minden megtalálható, ami csak szükséges a finom ételek elkészítéséhez: az indukciós főzőlapon a serpenyőben készülhet a finom egytálétel, a lábasban rotyoghat a sóval és borssal fűszerezett leves, a sütőbe bekukkantva pedig lehet ellenőrizni, hogy hogy áll a sütemény. Ha elkészültek a finomságok, már csak ki kell szedni egy adagot a tányérkába, majd ha mindenki jóllakott, elmosogatni a koszos edényeket.

A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely fejleszti a gyerekek kommunikációs készségét, képzeletét és fantáziáját, mindemellett bővíti a gyerekek konyhai eszközökkel kapcsolatos szókincsét.

A 16 db-os készlet fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára. A felhasznált festékek nem mérgezők, így a szettel biztonságosan játszhatnak a legkisebbek is. Webáruházunkban más Sevi fából készült szettek is kaphatók, amelyekkel még színesebbé lehet tenni a kiskonyha felszereltségét.

Csomagolási méret: 16 x 66 x 31 cm

Tartalom: 1 db konyhabútor, tányérok, poharak, evőeszközök, főzőedények, evőeszközök, fűszertartók

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek