Cecotec: Bongo A+Max elektromos roller

300 000 Ft
Adóval együtt )
212979_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

A Bongo Serie A+ Max 45 Connected egy 700 W-os elektromos roller egy kivehető és cserélhető akkumulátorral, akár 45 km-es hatótávval és mobil alkalmazással.

Jellemzők:
- Elektromos roller 350 W névleges teljesítménnyel, maximum 700 W teljesítménnyel, meredek emelkedők leküzdésére.
- Kivehető és cserélhető 12800 mAh-s, hosszú élettartamú akkumulátor, akár 45 km-es hatótávval.
- Mobiltelefonos alkalmazás. A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően a roller összekapcsolható a mobiltelefonos alkalmazással, amellyel különböző információk és beállítások jeleníthetők meg.
- 10”-os belső tömlős kerekek.
- 3 vezetési mód: Gyalogos üzemmód (6 km/h) a biztonságos vezetés érdekében akkumulátorkímélővel; Komfort üzemmód (15 km/h) a legjobb teljesítmény és az optimális akkumulátorfogyasztás érdekében; és Sport mód (25 km/h) a maximális sebesség és teljesítmény eléréséhez.
- Jól látható LED kijelző mutatja a sebességet és az akkumulátor töltöttségét. Ezenkívül jelzi a robogó állapotát és konfigurációját.
- Töltési idő kb. 4-5 óra.
- Névleges hatótávolság: 45 km
- Maximális sebesség: 25 km/h
- Maximális teljesítmény 700W
- Kerékméret: 10”
- Maximális terhelhetőség: 100 kg

A roller kerekei gyárilag nincsenek teljesen felfújva. Ez az alacsony nyomás a szállításhoz előírt érték. A készülék használatához ez a légnyomás nem megfelelő, a roller kerekeinek 4-5 bar nyomás között kell lenniük. Ez a nyomás biztosítja a kellő defektvédelmet és a roller könnyed futását, ami nagy hatással van a hatótávolságra. Nem megfelelő nyomáson használt kerekekkel a roller hatótávolsága jelentősen lecsökken, és könnyebben fog sérülni a gumiabroncs. A roller gumiabroncsainak nyomását rendszeresen ellenőrizni kell használattól függően 2 hetente, havonta.

* A megadott hatótávolságot számos tényező módosíthatja. A roller használójának súlya, az út felülete és emelkedése, valamint a roller használójának vezetési stílusa. A gyártók által megadott hatótávolság minden esetben egy közepes súllyal rendelkező felhasználó esetén, sík területen és lassítások valamint fékezések nélküli használat esetére értendő. Városi használatnál, fékezésekkel, gyorsításokkal használva a gyártó által megadott hatótávolság jelentősen csökkenhet.

Tartalom: Bongo elektromos roller, töltő, kézikönyv, az összeszereléshez szükséges szerszámok.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek