Erzi: Játék Perwoll mosószer kötött ruhákhoz, fa

1 200 Ft
Adóval együtt )
224865_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

"Új? Nem, Perwollal mosva.”


A gyerekek imádják utánozni a felnőtteket, legyen szó főzésről, takarításról, vagy épp mosásról. Az Erzi fából készült játék Perwoll mosószerével pedig még egyszerűbb a mosás jelenetének eljátszása, hiszen a játék szinte a megszólalásig hasonlít az eredeti mosószeres flakonra, ez pedig tovább fokozza a játékélményt. A játék tökéletes kiegészítője lehet a játékmosógép-szetteknek.

A játék segítségével a kicsik megismerkedhetnek a mosás kellékeivel, valamint a szerepjáték által fejlődik a kommunikációs készségük, a képzeletük és fantáziájuk is. A termék minőségi fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak.

Anyaga: lakkozott bükkfa
Csomagolás mérete: 15 x 4,5 x 12,5 cm

Az Erzi termékek izgalmas felfedezésre invitálják a kicsiket, és kifejezetten úgy alkották meg őket, hogy a gyerekek fejlődését szolgálják - legyen szó fából készült élethű játékokról vagy motorikus képességeket fejlesztő eszközökről. Az Erzi termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A termékek Németországban készülnek, szem előtt tartva a fenntarthatóságot. Minden egyes darab kézimunka eredménye.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek