Erzi: Játék édességválogatás fából - 10 db-os

6 000 Ft
Adóval együtt )
224868_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Ez aztán az édességmennyország!


Az édesszájú gyerekek imádni fogják ezt a 10 db-os játék édességválogatást, amellyel akár saját kis cukrászdájukat is megnyithatják. A praktikus farekeszben a jégkrém, a fánk és még sok más mellett olyan kuriózumok is megtalálhatók, mint a Duna-hullám sütiszelet és a Ritter csoki - ki mit kér? A nyalánkságok annyira élethűek, hogy játék közben garantáltan megjön majd a kicsik kedve a sütéshez-főzéshez. Tökéletes kiegészítője a főzős játékoknak.

A játék fejleszti a gyerekek finommotorikus képességeit és a szem-kéz koordinációt, a kicsik megismerkedhetnek a különböző élelmiszerekkel, valamint a szerepjáték által fejlődik a kommunikációs készségük, a képzeletük és fantáziájuk is.

A termék minőségi fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak.

Anyaga: lakkozott bükkfa
Csomagolás mérete: 12,4 x 17 x 6 cm

Az Erzi termékek izgalmas felfedezésre invitálják a kicsiket, és kifejezetten úgy alkották meg őket, hogy a gyerekek fejlődését szolgálják - legyen szó fából készült élethű játékokról vagy motorikus képességeket fejlesztő eszközökről. Az Erzi termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A termékek Németországban készülnek, szem előtt tartva a fenntarthatóságot. Minden egyes darab kézimunka eredménye.

Tartalom: 1 db rekesz, 1 db fánk, 1 db tartlet, 1 db jégkrém, 1 gombóc fagyi, 1 db nyalóka, 3 db Ritter csoki, 1 szelet Duna-hullám süti.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek