Smoby: Tefal Studio konyha játékszett - 27 db-os

27 600 Ft
Adóval együtt )
229311_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

Tefal stúdiókonyha apró séfeknek

Minden apró séf álma egy jó felszerelt konyha, márpedig a Smoby Tefal stúdiókonyhában minden megtalálható, ami szükséges a legfinomabb játékételek elkészítéséhez. A konyha teljesen körbejárható, számos lehetőséget és szuper funkciókat kínál a gyerekeknek, ráadásul egyszerre akár többen is odaférnek. Beépített elektromos moduljának köszönhetően élethű "főzős hangokat" ad ki.Sütő, mosogató, főzőlap, hűtőszekrény, kávéfőző... Tényleg, mint egy igazi konyhában. A csomagban összesen 27 darab kiegészítő található.

A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. Mindemellett a szett segítségével a kicsik megismerkedhetnek a konyhai eszközökkel és az alapvető élelmiszerekkel.

A játék 2 db LR03elemmel működik, amely nem része a csomagnak.

A konyhapult magassága: 50 cm
Az összeállított kiskonyha mérete: kb. 48 x 47 x 99 cm


A francia Smoby termékek 1924 óta varázsolják boldogabbá a gyerekek mindennapjait. A kiváló minőségű, legmodernebb gyártási technológiákkal készülő játékok az ergonomikus kialakítás, a tartósság és a biztonságos használat jegyében készültek.

Csomagolás mérete: 50 x 70 x 24 cm

Tartalom: 1 db stúdiókonyha, 1 db főzőlap, 1 db páraelszívó, 1 db mosogató, 1 db hűtőszekrény, 1 db sütő, 1 db kapszulás kávéfőző, 1 db szódakészítő és különféle tárolóhelyek, 3 db edény, 2 db villa, 2 db kés, 2 db kanál, 2 db tányér, 2 db pohár, 2 db csésze, 3 db kávékapszula, 1 db szóda, 1 db serpenyő, 1 db holland sütő, 1 db holland sütőfedél, 2 db tésztásdoboz, 1 db varázshal és 1 db steak .

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek