Staedtler: Design Journey fakorong díszítő szett

2 400 Ft
Adóval együtt )
205863_M

Termék elérhetőség:  Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap.

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 30 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Jellemzők

Termék elérhetőség:
Rendelésre. Szállítási idő: 5-10 munkanap
Kiknek ajánljuk
lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják?
1 játékos

Leírás

A Staedtler Wanderlust Journey fakorong díszítő készletével egyszerűen készíthetünk el lélegzetelállító művészi rajzokat, szoba dekorációt. A készlet számos kiváló minőségű Staedtler terméket tartalmaz, többek között Mars Lumograph ceruzát a mű alapvonalainak felvázolásához és könnyű ceruzavonások rajzolásához, egyszínű ceruzákat a különböző színárnyalatok eléréséhez, valamint kétvégű és egy végű filctollakat az aprólékos részek kidolgozásához.
A doboz tartalmaz egy faszeletet és lépésről-lépésre szóló utasításokat is, így szinte bárki megpróbálkozhat a művészi alkotás elkészítésével.

Az alkotótevékenység során fejlődik a gyerekek finommotorikája, szépérzéke és kreativitása. Az elkészült alkotás díszítheti a gyerekszobát, de akár ajándékba is adható.

Csomagolás mérete: 16 x 2 x 16 cm

Tartalom: Mars Lumograph 100 grafitceruza vázlatok készítéséhez, mindenre író glasochrom színes ceruzák, kétvégű alkoholos filctoll (egyik hegye a kis részletek kivitelezéséhez, a másik nagyobb területek színezéséhez alkalmas különböző felületeken), útmutató, részletes leírás és online elérhető oktatóanyag

 100% TERMÉKÁR VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 Ingyenes szállítás 15 ezer ft felett

 Eredeti tartozékaival

Kapcsolódó termékek